Család

A New York-i metrón mondta ki a boldogító igent ez a pár

A menyasszonyt azért győzködni kellett, hogy belemenjen.

Kérjük, hagyják szabadon a sávot az ifjú párnak! – viccelődött tudósításában a Fox News, amely az amerikai hadsereg két veteránjának esküvőjéről szól.

A 30 éves Robert Musso és a 32 éves Francis Denmark nem mindennapi helyszínt választottak a boldogító igenhez: a New York-i metrót. „Eleinte nem tartottam jó ötletnek, azt hittem, koszos és zsúfolt lesz – mondta a menyasszony, aki végül teljesen elalélt a látványtól. – Bele se gondoltam, de tényleg gyönyörű volt, ahogy az igen pillanatában mögöttünk volt a Manhattan-híd és a víz.

Szombat délután a vőlegény és a 10 tagú esküvői vendégsereg felpattant a szerelvényre a Prospect Park megállónál, és gyorsan kidíszítette azt. Denmark a Delkab Avenue-nál csatlakozott édesapjával és unokaöccsével, és a szertartást is egy családtag celebrálta.

Az utasok nagy része örült a különleges alkalomnak, csak egyvalaki méltatlankodott, hogy elállják az útját – ám amikor megtudta, miről van szó, ő is bocsánatot kért, és gratulált az ifjú párnak.

(Kiemelt kép: Emily Chan Photography – Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top