Család

Keményen beszóltak a kismamának a kávézóban

Egy kismamának mindig, mindenki szereti megmondani, mi a helyes!

Maradjunk annyiban, hogy a legtöbb állapotos nő tudja, hogy terhessége alatt mit szabad inni-enni és mit nem. A Starbucksban szeretett volna egy kávét inni Tiffany Stevenson kismama, akinek meggyűlt a baja a baristával.

Az eladó koffeinmentes itallal szerette volna kiszolgálni, mivel a nő állapotos. A fiatal anyuka azonban rászólt, hogy neki nem kell a koffeinmentes ital. A barista azonban tovább folytatta az okítást, miszerint árthat a  koffeines itallal a babának. A kismama elmondta, hogy napi egy csésze kávé még bőven belefér, ennyi még nem árt a pocaklakónak.

A beszélgetés fültanúja volt egy férfi vendég, aki beszólt az eladónak: „Férfiként te tudod, mit szabad és mit nem egy kismamának?”  Ezzel le is állította.

Tiffany közösségi oldalán osztotta meg a történteket, amit rengetegen továbbosztottak.

Tény: az állapotos nők napi 200 mg koffeint fogyaszthatnak, ami két instant kávénak felel meg, A Starbucks karamellás macchiato kávéja, amit Tiffany szeretett volna inni 150 és 170 mg közötti mennyiségű koffeint tartalmaz.

via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top