Család

Megható videó: minden tanév elején interjúzott lányával az apa, elsőtől az érettségiig

Minden tanév elején elbeszélgetett a lányával. Az érettségijére összevágott neki egy videót a beszélgetésekből.

Egy washingtoni apa videóján hatódott meg a fél internet. Kevin Scruggs azóta beszélgetett el röviden, kamera előtt a lányával minden tanév elején, amióta a lány iskolába jár, sőt még egy óvodai beszélgetés is bekerült a felvételek közé. Most, hogy Madison 18 éves lett, és leérettségizett, az apja megajándékozta őt az interjúkból összevágott videókkal.

Forrás: Kevin Scruggs YouTube

Scruggs igazán ügyelt rá, hogy minél többen könnyezzenek a videón, zárásként például azokat a pillanatokat vágta össze, amikor ő és a lánya elmondják, hogy szeretik egymást. Múlt héten töltötték fel a videót a YouTube-ra, azóta több mint százezren nézték meg. A férfinak egyébként van már gyakorlata a hasonló videók terén: 2017-ben az idősebb lányával, Mackenzie-vel folytatott beszélgetéseiből vágott össze egy ugyanilyen ajándékklipet.

Szerettem volna valami emléket róluk” – fogalmazta meg egyszerűen a Good Morning Americának, miért készítette éveken át a felvételeket.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top