Család

Ötcsillagos nyaralás az egész családnak (x)

Hatalmas medencék, baldachinos ágyak, ínycsiklandó és egészséges ételek, hűsítő kezelések és izgalmas programok a család minden tagja számára – kell ennél több egy nyaraláshoz?


Mi másra való a nyár, mint a közös élményekre, arra, hogy végre kihasználjuk a családdal az együtt töltött időt? A Spirit Hotelben az egész család élvezheti a nyári pihenést, a szülők mellett a kisebb és nagyobb gyerekek éppúgy, mint a nagyszülők.

Várnak a luxushotel tágas terei, spabirodalma, kényeztető kezelései és izgalmas programjai. Akár rövidebb vagy hosszabb időre érkezel a szállodába, esetleg második nyaralásban gondolkodsz, Magyarország egyik legjobb wellness-szállodája tökéletes választás. A hotel luxusenteriőrje, 22 medencéből álló wellness- és fürdőrészlege már önmagában is lenyűgöző élmény, amelyre a színes nyári koktélok, a családi programok és a mennyei fogások teszik fel a koronát.

Spirit KIDS’ SPA

A Spirit Hotel számos, a családok számára is izgalmas újdonsággal és pihentető programokkal készül a nyári időszakra.

A szakértők segítségével összeállított KIDS’ SPA program célja, hogy a kicsiket bevezessék a wellness világába, és nagy hangsúlyt helyezzenek az egészségre.

Amellett, hogy az egész család együtt csobbanhat bele a wellness világába, a vendégek az egészséges életre nevelésre, pihenésre fókuszáló, a minőségi idő eltöltésére is lehetőséget teremtő programok, például juice-készítés, egészségtotó, törpilates vagy gyermekjóga közül válogathatnak.


Nagy sikernek örvendenek azok a foglalkozások is, ahol a gyerekek játékos módon tanulják meg a gerincbarát magatartásformát, a helyes testtartást, ülést, állást. Az egész napos iskolapadban ücsörgés és a nehéz táska cipelése ugyanis rendkívül megviseli a fejlődésben lévő gyermekek fizikai állapotát, testtartását. A foglalkozáson sor kerül gerincmobilizálásra, mély törzsizmok erősítésére, nyújtásra, tartáskorrigálásra – játékos feladatokkal vegyítve.

A varázspor-relaxáción megtanítják a gyermekeknek a felnőttkorban is alkalmazott relaxációs technikák alapjait – gondolataikat a testükre, testi érzéseikre összpontosítva egy mélyen ellazult állapotba kerülhetnek, míg képzeletben elutaznak egy távoli, varázslatos helyre, ahonnan frissebben, kipihentebben érkeznek majd vissza.


Az anya-lánya, apa-fia programok segítenek közelebb hozni egymáshoz a családtagokat, és olyan közös élményekben lehet részük a családoknak, amelyek a rohanó hétköznapokból kimaradtak. Különleges például az anya-lánya kozmetika, amelynek során az anyukák ásványpótló pakolást kapnak, a lányok pedig csokoládépakolást. A szálloda természetesen teljes kozmetikai arzenáljával és hatékony kezelésekkel kész fogadni a problémás bőrű tinédzsereket is. Ha pedig aktív programokat kerestek, a Dzsungel könyve akadálypálya-verseny, az Atlantisz kincse vízi torna vagy az apa-fia bowlingcsata és tenisz-, illetve squashparti leköti a legaktívabb gyermekeket is.


Izgalmas lista, ugye? Pedig távolról sem teljes! Biztos lehetsz benne, hogy a szálloda kapuit átlépve egy olyan különleges világba érkezik, ahol máshogyan telik majd az idő, és végre kipróbálhatod, milyen egy tökéletes nyaralás!

Megnézem
Összes kép (6)

Spirit Nyár 3+1

119 600 Ft / fő / 4 éj ártól

spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top