Család

Rendőrt hívtak egy szoptatós anyára

Egy anyuka a városi strandon próbálta megszoptatni 10 hónapos kisfiát, amikor a úszómester szólt neki, hogy amit tesz, az ellentétes az uszoda szabályaival, és kihívta a rendőröket.

Misty Daugereaux kilátogatott a texasi, Nessler Park Családi Vízi Központjába, 10 hónapos kisfiával és unokaöccsével, amikor a medencénél töltött idő során a kisfia megéhezett. Az anyuka próbálta diszkréten megszoptatni a gyerekét, de ekkor odalépett hozzájuk az úszómester, és közölte vele, hogy a nyilvános szoptatás ellentétes az uszoda szabályzatával.

Arra kért, hogy fedjem el a mellemet, vagy hagyjam el az uszodát. Ultimátumot kaptam, mire én megkértem, hogy mutassa meg a szabályzatban azt a részt, ahol megtiltják a babák táplálását, és akkor elfedem magam.

Végül nem sikerült megegyezniük, így kihívták a rendőrséget.

Az anyuka hosszas Facebook-bejegyzésben ecsetelte, hogy mennyire megszégyenítve érezte magát az eset során, és tudomása szerint mindenhol szoptathatja a gyerekét, ahol az anyának is joga van enni. A következő hétfő reggelre a Galeveston Megyei Egészségügyi Anyatej Klub tagjai tüntetést szerveztek a városi uszoda medencéjének a szélén, mire Texas város vezetése megígérte, hogy felülvizsgálja a Nessler uszodában tapasztalt, szoptatással kapcsolatos aggályokat.

VIA: Yahoo!

Kiemelt kép forrása: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top