Család

Kisegítette a kedves rendőrnő az anyát, akinek lerobbant az autója

Vacsorát vett az éhes gyerekeknek a Taco Bellnél.

Mikayla Edwards, a floridai Lynn Haven újonc rendőre egy késő májusi estén éppen a helyi Taco Bell parkolóján vágott át, amikor megakadt a szeme egy anyukán és három gyerekén.

A nő, a 9 éves kislány és az 5 és 1 éves fiúk az autójuk mellett álldogáltak a drive-in sorban, egy sor autó között.

Ott álltak az autójuk mellett – meséli Edwards. – A gyerekek nyűgösek voltak, mert meleg volt, és minden tele volt bogarakkal.” Megkérdezte, hogy tud-e segíteni, és két férfi vásárló felajánlotta, hogy a parkolóba tolják az autóját. Amikor egyikük megkérdezte, szeretné-e, hogy italt vegyen a gyerekeinek, a pórul járt anya bevallotta az igazságot.

Fotó: Mikayla Edwards

Ez a baj – mondta. – Csak egy vacsorára van pénzem.

Edwards, aki maga is két gyerek édesanyja, azt mondta, mindjárt jön, majd hamarosan visszatért egy hatalmas adag tacóval és fahéjas rudacskával, hogy mindannyian jóllakhassanak. „Nem tudtam, hogy a gyerekek ihatnak-e üdítőt, így kifizettem az italokat, és az üres poharakat vittem ki neki, hogy maguknak tölthessék meg. Annyira hálás volt az anya!” – mondta a rendőrnő.

Ezután megmutatta a gyerekeknek a rendőrautóját, szirénáztak, a rádiót is megnézték, ami olyan nagy hatással volt a gyerekekre, hogy a nagyobbik fiú azóta rendőr szeretne lenni, ha megnő.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top