Család

Senki nem ment el a Down-szindrómás kisfiú szülinapjára, a nagybátyja mentette meg a napot

Susan Casado teljesen összetört, mikor tudatosult benne, hogy testvérét leszámítva senki nem jön el fia szülinapi zsúrjára.

„El se tudom mondani, mennyire csalódott voltam, mikor a meghívott vendégek közül egyedül a bátyám jelent meg Shemy szülinapján” – mondta a Yahoo Lifestyle-nak, majd hozzátette, bár alapból sem terveztek nagy bulit, hiszen csak 15-20 embert hívtak el, nagyon bántotta, hogy még így is csak egy ember jelent meg.

Susan az interjúban őszintén elmondta, még el is sírta magát, mikor kiderült, csak a bátyja jött el. „A négyéves kisfiam, Shemuel Down-szindrómás, és bár nehezen és keveset beszél, a zsúr előtti napokban már csak és kizárólag az ünnepség foglalkoztatta. Folyton erről kérdezett” – mondja a nő, majd hozzáteszi, már teljesen feladta a felhőtlen szülinapról szőtt álmait, mikor furcsa dolgok kezdtek történni.

shemy szülinap down-szindróma kisfiú buli

Kép forrása: Luiz Mendelez

„Váratlanul becsöngetett hozzánk az egyik szomszéd, akivel addig legfeljebb csak köszöntünk egymásnak, hogy szeretné felköszönteni Shemuelt. Meglepett a dolog, hogy egyáltalán tudja, hogy Shemynek szülinapja van, de nem igazán gondoltam tovább a dolgot. Csak azután kezdtem el gyanakodni, hogy valami történhetett, mikor egyre többen érkeztek bulizni. Utóbb még a helyi tűzoltók is bejelentkeztek, akik megengedték Shemynek, hogy felüljön a tűzoltóautóra.”

Susan a lapnak elárulta, a balul sikerült szülinapi bulit végül a bátyja, Luiz Mendelez mentette meg: „Mikor látta, hogy senki sem jött el, közzétett egy posztot az egyik helyieket tömörítő Facebook-csoportban, és megkért mindenkit, hogy aki tud, jöjjön el. Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok neki azért, amit tett. Gyakorlatilag megmentette Shemy szülinapját. És nem csak ő, azok is, akik a hívására eljöttek hozzánk. Nagyon köszönjük!”

Nyitókép: Luiz Mendelez

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top