Család

Halott bajtársuk fiát ünnepelték az érettségi bulin a rendőrök

Micah Schieber édesapja több mint tíz évig dolgozott a midlandi rendőrőrsön. Érettségi bulijára szirénázó rendőrautókkal érkeztek a kék ruhások. Videó.

A midlandi rendőrőrs teljes állománya „kiszállt” egyik halott bajtársuk fiának érettségi partijára – írja a Yahoo Lifestyle. A szirénázó rendőrautóval érkező zsarukat maga a 18 éves Micah Schieber hívta meg a bulira.

rendőr, zsaru

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Micah májusban érettségizett a Midland High gimnáziumban. Édesapja, Chad több mint tíz évig dolgozott a helyi rendőrségen, mielőtt 2007-ben elhunyt. A fiú azért hívta meg a rendőröket a bulira, hogy közelebb érezhesse magát az édesapjához – és róla is megemlékezhessen az ünnepségen.

„Nagyon féltem, hogy Micah szíve megszakad, ha a meghívás ellenére senki sem jön el. Block rendőrfőnök ugyan megígérte, hogy elhozza magával pár kollégáját, de fogalmunk sem volt róla, hogy ez valójában mit jelent” – írta a Facebookon a srác anyukája, Sarah.

Ahogy a YouTube-on megosztott videón is látszik, a midlandi rendőrség szinte teljes állománya megjelent Micah buliján. Szirénázó rendőrautókkal, egyenruhában érkeztek; a meghatott tinédzser valamennyiükkel kezet rázott, és megköszönte nekik a szolgálatukat.

„Nagyon különleges élmény volt, azt kívántam, bárcsak édesapám is ott állhatna mellettem, hogy megoszthassam vele” – nyilatkozta a lapnak Micah, aki apja tiszteletére egy különleges tetoválást is készíttetett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top