Család

Az anya villámgyors reflexei mentették meg a totyogó életét

Egyetlen pillanat műve volt!

Vérfagyasztó biztonságikamera-felvétel járja be az internetet, ami azt mutatja, hogy elég, ha az anya figyelme egy pillanatra lankad, és megtörténhet a baj.

A videón jól látszik, hogy az anya és a totyogó egy liftből kilépve megállnak egy pillanatra a velük együtt utazó futárral, és amíg az anya egy hívást intéz a telefonján, a baba elengedi a kezét, és célirányosan az emeleteket elválasztó rács irányába indul, lehajol és átesik rajta.

Ezen a ponton tényleg csak az édesanyja villámgyors reflexein múlott, hogy a gyerek után kapva elérte a kicsi bokáját, így mentve meg a zuhanástól. Eközben a futár elindult lefelé, hogy alulról kapja el a babát.

Szerencsére senkinek nem esett baja. Bár a kommentelők dicsérik az anya lélekjelenlétét, azért többen azt is megjegyzik, hogy ha nem telefonált volna, akkor hamarabb észreveszi a bajt, és persze annak a felelőssége is kétségtelen, aki a védőkorlátot tervezte. 

(Unilad)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top