nlc.hu
Család
Nem vicc! Google-nek nevezték el a gyereküket

Nem vicc! Google-nek nevezték el a gyereküket

És még örülhet a szerencsétlen kisfiú, hogy nem iPhone lett.

Valószínűleg egy nyolchónapos indonéz kisfiú kapná „a világ legfurcsább neve” címet, miután kiderült, hogy a szülei Google-nek anyakönyveztették a gyereket. Nincs vezetékneve vagy másik keresztneve, csak úgy hívják: Google.

A fiú 31 éves apja, Andi Cahya Saputra azt mondta, először egy átlagos nevet szerettek volna. Aztán mikor felesége a hetedik hónapban volt, jött a hatalmas ötlet. Kitalálták, hogy valamilyen technológiai cégről vagy eszközről nevezik el a gyereket.

Gondolkoztak azon is, hogy Windows, iPhone, Microsoft vagy iOS legyen a gyerek neve, de végül a Google mellett döntöttek.

A 27 éves édesanya azt is elárulta, hogy három hónapos koráig annyira zavarban volt a névválasztás miatt, hogy nyilvánosan csak kisbabának szólította a fiát.

A szülők egyébként azzal indokolták a furcsa nevet, hogy a Google a világ egyik vezető vállalata, és abban bíznak, hogy fiuk is sok embernek segít majd, és sok ember vezetője lesz.

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top