Család

Focicsapat mentette meg az autista kisfiú szülinapját

A 9 éves kisfiú le volt nyűgözve, azóta is ezt emlegeti.

Az Idahóban élő Christian Larsen nagyon várta már a kilencedik születésnapját, és szeretett volna egy szülinapi zsúrt, hogy elhívhassa a barátait. Addig nyaggatta az édesanyját, míg az végül belement a partiba, és szétküldte a meghívókat.

Ám csak egyvalaki jelzett vissza, hogy ott lesz az autista kisfiú születésnapján. Édesanyja elkeseredetten írt erről a Facebookon, mire egy barátnőjének eszébe jutott a mentőötlet: szólt egy segítőkész ismerősének, a Nampa Középiskola amerikaifoci-edzőjének.

Az edzőnek nem is volt kérdés, hogy segít, és a csapattagok is ugyanilyen nyitottak voltak arra, hogy Christiannal ünnepeljenek.

Amikor elérkezett a zsúr napja, pár szomszéd és osztálytárs felbukkant a születésnapon, de az igazi nagy durranás a focicsapat megjelenése volt. Christian imádta a meglepetést, és az egész társaságot jól összehozták a sportolók.

A kisfiú édesanyja azt mondta, a focistáknak köszönhetően a többi gyerek is könnyebben kapcsolatba került Christiannal. A fia persze le volt nyűgözve, és napokig csak arról beszélt, hogy ez volt élete legjobb szülinapja.

(CNN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top