Család

Jó húzással rukkolt elő a Sziget a kisgyerekes családoknak

Ennek sokan örülni fognak, akik az építkezés alatt nem látogathatják a Hajógyári-szigetet.

Kedves ötlettel álltak elő a Sziget Fesztivál építési munkálatait végzők és a szervezők.

Mint írták, az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Sziget Fesztivál építése folyamán több olyan, a parkba kilátogató családdal találkoztak, akiknek gyermekei élénk érdeklődést mutattak a nehéz munkagépek iránt, de az építési időszakban a Hajógyári-sziget a nehézgépek számára munkaterületté válik, ezért korlátozniuk kell a parkba látogatók mozgását a balesetek elkerülése érdekében.

„Azonban tudjuk azt is, sok gyermek számára nagy élmény látni, akár beülni egy targoncába és ettől az élménytől nem szeretnénk megfosztani őket, de szeretnénk, ha ez biztonságos keretek között történne” – írták a plakáton, amit egy Facebook-felhasználó osztott meg. 

Így aztán a 2019. július 22–28. közötti időszakban mindennap délelőtt nehézgép-bemutatót tartanak, ahol a gyerekek – felügyelet mellett – akár ki is próbálhatják a gépeket; 11 órától délig lehet menni, a gépeket a parkolóval szemben, a füvön találják.

(Kiemelt kép: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top