Család

Anya sminkjét akarta utánozni, finoman szólva sem jött össze az ötéves kislánynak

Nicole egyszerre kapott dührohamot és röhögőgörcsöt.

Az ötéves Chloe Diach édesanyja profi sminkes, így nem véletlen, hogy a kislány árgus szemekkel figyeli anyát munka közben.

A 32 éves Nicole Jackson éppen a nagyobbik lányát, Leaht sminkelte, és nem vette észre, hogy eközben Chloe elcsen néhány darabot a készletéből, és kipingálja magát. Amikor megjelent, az anyuka röhögőgörcsöt kapott, Chloe ugyanis feketére és zöld csillámosra festette az egész arcát (a képeket ide kattintva lehet megnézni).

Nicole leszedte a balul sikerült sminket, és azt hitte, ezzel vége a történetnek. De nem így lett. Másnap Chloe az egyik legdrágább sminkeszközhöz nyúlt, egy szemhéjpúderhez, amit teljes egészében fel is használt, mert arcát pinkre és narancsra festette vele. Chloe, anyjával ellentétben nagyon büszke volt a művére, és meg is mutatta a játszótéren. Nicole megpróbálta utána a teljes sminket eltávolítani, de nem sikerült, így két napig még dörzsölni kellett.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top