Család

A kórházban esküdtek, hogy koraszülött babájukkal lehessenek

Bármelyik menyasszonyi csokornál csodálatosabbat tartott kezében egy észak-karolinai menyasszony: koraszülött babáját fogta karjában az újszülöttosztályon tartott esküvőjén.

Az ifjú házasok, Amanda és Edwin Acevedo kezdetben egy tengerparti esküvőn tervezték összekötni életüket, ám a sorsnak más tervei voltak, amikor kisfiuk, Oliver június 14-én megszületett – jóval a várt, augusztusi dátum előtt.

Ekkor úgy tűnt, hogy a legjobb megoldás, ha egy hétköznapi, polgári szertartáson kelnek egybe, de a kórház egyik dolgozója még jobb ötlettel állt elő. Mallory Magelli McKeown, a WakeMed munkatársa ugyanis azt javasolta, hogy az újszülött intenzív osztályon tartsák meg esküvőjüket, így Oliver is velük lehet a nagy napon.

A pár imádta az ötletet, így összegyűjtötték a családot, az orvosokat és ápolókat a különleges esküvői ünnepségre. A fiatalok nagyon készültek az eseményre, Oliver miniatűr, öltöny kinézetű ruhácskát kapott, és segítőjük, Mallory vezette le a szertartást.

A kápolnában szem nem maradt szárazon, és a helyiség Amanda, Edwin és Oliver iránti szeretettel telt meg” – mondta a WakeMed szóvivője.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top