Család

Megáll az emberben az ütő ettől a kisgyerekes videótól

Egy orosz pár TikTok-videót készített, a szülők azonban nem figyeltek a hátuk mögött lévő kisgyermekükre, aki éppen egy emeletes ágy tetején állt.

A TikTok-ra készített lassított videót egy pár, melyen a nő egy sportos ugrással a kamerának háttal álló férfi felé ugrik, és lábait a derekán összekulcsolja. Önmagában ez egy jópofa, romantikus pillanat megörökítése lehetett volna, ám a háttérben más is látszik, amitől egy pillanatra eláll az ember lélegzete.

A fiatal pár hároméves kisfia ugyanis a mutatvány közben egy emeletes ágy tetején áll, és ahogy meglátja anyja ugrását, utánozva annak mozdulatait leugrik az ágyról. Szerencsére a kisfiú egy matracon landol, arccal a föld felé érkezik, majd ahogy visszarúgja a matrac, egy pillanatra fejen áll, és így esik tovább az oldalára.

A kommentelők tetszését természetesen nem nyerte el a videó, felelőtlennek és hanyagnak nevezték a szülőket, akik egy orosz közösségi médiasztár vett védelmébe. Szveta elmesélte, hogy a szüleinek nem volt akkoriban okostelefonjuk, de gyerekkorában ő is leesett a szekrény tetejéről az ágyra.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top