Család

Saját unokájának adott életet a 61 éves nő

Fia gyermekét hordta ki a 61 éves nő. 12 órás vajúdás után, természetes úton hozta világra a kislányt.

Cecile 61 évesen vállalta, hogy fiának Matthew-nak és párjának, Elliotnak segít a családalapításban. A Nebraskában élő nő 30 éve adott életet legutóbbi gyermekének, és most fia kedvéért vállalta egy újabb baba kihordását. A petesejt Matthew húgától származott, melyet Elliot spermiumával termékenyítettek meg.

A család a Good Morning Britain című műsorban mesélte el különös történetét. Az adásban Matthew elmondta: „Egy meleg pár számára az örökbefogadás és a nevelőgondozás adottak a családalapításra, de más lehetőségeket is szerettünk volna megismerni.

A legmenőbb dolog az, hogy egyszerre lehetek Uma anyukája és nagymamája is” – osztotta meg érzéseit Cecile. „A legfelemelőbb érzés az volt, amit nem túl sok nagyszülő mondhat el magáról, amikor körülbelül 5 hónapos terhes lehettem, és az egyik unokámat a karomban fogtam, a másik pedig a pocakomban növekedett” – idézte fel a nő.

A kis Uma 12 óra vajúdás után, természetes úton jött a világra.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top