Család

Százezrek imádták: a depressziós srác megosztotta barátnője rejtett üzeneteit

A férfi barátnője vicces és szívet melengető üzeneteket rejtett el az egész lakásban, hogy így segítsen szerelmének megküzdenie a szezonális depresszióval.

A Twitteren osztotta meg történetét az AshciR nevű felhasználó, aki úgynevezett szezonális hangulatzavarban (SAD – Seasonal Affective Disorder) szenved.

A köznyelvben téli depressziónak is nevezik ezt a betegséget, melynek tünetei minden évben késő ősszel vagy tél elején jelentkeznek. A betegség a napfény csökkenő mennyiségével hozható összefüggésbe, és a nők körében gyakoribb az előfordulása.

A férfi barátnője a lakás különböző részein vicces, kedves és bensőséges üzeneteket hagyott barátjának, hogy így támogassa, és segítsen a szezonális depresszió leküzdésében. Miután AshciR kitette szerelme üzeneteit, hamar felkapták a netezők a pár történetét: csaknem 230 ezren kedvelték és 50 ezer retweet született.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top