nlc.hu
Család
Gazdája halálát követően 15 perccel a kutya is elpusztult

Gazdája halálát követően 15 perccel a kutya is elpusztult

A férfi rákkal küzdött, és negyedórával azután, hogy elment, hűséges társa is követte.

Stuart Hutchisonnál 2011-ben diagnosztizáltak agytumort, melyet megműtöttek, és kemoterápiás kezelést is kapott. A rák azonban a csontokra is átterjedt, és újabb agresszív daganat alakult ki a fiatal férfinél.

Stuart januárban vette el a 22 éves Danielle-t, akit 6 évvel korábban ismert meg. A pár összesen 3 kutyával osztotta meg otthonát, de a fekete francia buldog, Nero állt legközelebb a férfihoz.

A 25 évesen meghalt férfi édesanyja, Fiona Conaghan elmondta: „Stuart azon a napon délután negyed kettőkor halt meg, és Nero nagyjából 15 perccel később elpusztult. Három kutyája volt, de ő és Nero olyanok voltak, mintha csak ketten lennének, egy ember és a kutyája.”

Stuart az utolsó heteit édesanyja házában töltötte: „Négy héttel ezelőtt hazahoztuk Stuartot a kórházból – otthon akart meghalni, ott, ahol született. Otthon gondoztuk. Számítottunk rá, de ez mindig nehéz. Mindig sokkoló és letaglózó, amikor eljön a vég” – mondta Fiona.

Egyik reggel Danielle észrevette, hogy eltört a szemüvege, és hogy férjével maradhasson, apja ment el a pár közös otthonába a pótszemüvegért. Amikor belépett, látta, hogy Nero nagyon rosszul van, így azonnal állatorvoshoz vitte, ahol megállapították, hogy megrepedt a gerince, holott azelőtt teljesen rendben volt. Közben Stuart is eltávozott, szerettei körében.

„Mindig tudtuk, hogy ez lehet. Stuart erős, szeretetteljes karakter volt, mindenki szerette” – emlékezett édesanyja.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top