Család

Új karikagyűrűt vett a fiának, mert a korábbi nem tetszett neki

Nem volt elégedett a fiatal pár választásával, ezért vett egy másikat.

A Redditen osztotta meg érdekes történetét egy dühös nő, akinek anyósa nem állt meg annál, hogy kritizálja a pár által választott gyűrűket, hanem odáig merészkedett, hogy újat vett fia számára.

A fiatal pár egyébként különleges gyűrűt rendelt: a sörfőzdéből, ahol először jártak együtt, sikerült szerezniük hordópántokat, és az ötvösmester, akinek munkáiért a pár évek óta rajongott, beépítette ezt a gyűrűkbe.

Forrás: Reddit/UnpronounceableMead

Az anyós cseppet sem volt lenyűgözve az egyedi ékszerektől, így saját kezébe vette a dolgot, és egy neki tetsző darabot vásárolt fiának.

A UnpronounceableMead néven író nő elmesélte, hogy először azt hitték a verandán hagyott csomagra, hogy egy megkésett nászajándék, de miután kibontották, megrökönyödve látták, hogy édesanyja küldött új gyűrűt fiának. Azt írta a kísérőlevélben, hogy ez szerinte jobban illik fiához, és amikor meglátta, egyből rá gondolt.

A pár visszaküldte a gyűrűt, de a következő családi eseményen az anyós ismét felhozta a témát, ekkor a fiatalok már kevésbe visszafogottan adták tudtára, hogy nem kérnek az új ékszerből.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top