Család

Pokollá tette a 8 órás repülőutat a visító kisgyerek

Semmit sem tudtak tenni a szülők fejhangon kiabáló gyerekükkel.

Egy zaklatott utasnak köszönhetően mi is bepillantást nyerhetünk abba a borzalomba, amit a Németországból New Jersey-be tartó repülőgépen tartózkodóknak kellett átélniük nemrég. Alapvetően imádjuk a gyerekeket, de vannak azok a pillanatok, amikor 10 helyett 100.000-ig kellene elszámolnunk ahhoz, hogy megnyugodjunk. Valószínűleg ez az utazás is egy ilyen hosszabban számolgatós út lehetett mindenkinek.

A fékevesztett gyerek az ülések tetején át mászott, és közben hangosan sikoltozott. És ez még csak a gép elindulása előtt történt. Miután felszálltak, a fiú anyja kétségbeesetten kérte el a WiFi-jelszót, hogy elterelhesse valamivel gyermeke figyelmét. De ahelyett, hogy megnyugodott volna, a kisfiú még inkább felhergelte magát, és nyolc órán át elviselhetetlenül viselkedett. Az utas szerint, aki videóra vette az esetet, az anya nem igazán próbálta leállítani a gyereket, akitől eléggé megfásult mindenki a nyolcadik óra végére.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top