Család

Egy hónapon át próbálta eljegyezni barátnőjét a troll vőlegény

Sajnáljuk, de nem tudjuk másképp nevezni a srácot, aki a világ legalaposabban dokumentált eljegyzésre készülését követte el.

Végtelenül bájos történet Cally Read és Edi Okoro eljegyzése, annak ellenére, hogy azt nem is tudni pontosan, végül hogyan tette fel a nagy kérdést a szerelmes férfi. Azt viszont nagyon alaposan bemutatta a világnak, hány olyan pillanat volt egy hónap alatt, amikor hajszál híján megtörtént a dolog.

Edi ugyanis az eredeti megoldások híve. Vett egy gyémántgyűrűt, és elhatározta, hogy romantikus hősszerelmes módjára kivárja a tökéletes pillanatot, s majd akkor teszi csak fel a kérdést barátnőjének. Hogy el ne szalassza A Nagy Lehetőséget, mindenhova magával vitte a gyűrűt, és rendre fotókat készített azokról a pillanatokról, amikor éppenséggel meg is történhetett volna a lánykérés. És mindezt hihetetlen viccesen megkomponált képekkel dokumentálta – egy csomó hétköznapi helyzetbe, amikor együtt voltak Callyvel, becsempészte a gyűrűt, de úgy, hogy a lánynak sejtelme sem volt róla.

Így aztán lett kép Callyről és a gyűrűről kirándulás közben a

strandon,

Edi, Cally és a kis gyűrű a strandon (Foto: Facebook – Edi Okoro)

alvás közben,

facebookozás közben,

sőt még a kezében is tartotta a lány a gyűrűt – a tudtán kívül.

A napokban aztán, miután végre feltette a nagy kérdést, nyilvánosságra hozta Edi ezeket a képeket, és – nem nagy meglepetés – futótűzként kezdtek terjedni az interneten.

És bár azt nem is lehet tudni – egyelőre legalábbis –, hogy maga az eljegyzés miképp zajlott, az biztos, hogy a hozzá vezető út egészen egyedülállóra sikerült.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top