nlc.hu
Család
Eladta a gyerekeit az anya, adósságot törlesztett, és új mobilt vett a pénzből

Eladta a gyerekeit az anya, adósságot törlesztett, és új mobilt vett a pénzből

Az apa hallani sem akart a gyerekekről, ám amikor kiderült, hogy a nő eladta őket, követelte a pénz felét.

Egy huszonéves, kínai nő, akit az újságok csak Ma néven emlegetnek, tavaly szeptemberben összesen 65 ezer jüanért, azaz nagyjából 2,7 millió forintnak megfelelő összegért eladta egy hónapos ikreit két különböző házaspárnak.

A történtekre akkor derült fény, amikor a rendőrség egy másik, hasonló ügyben nyomozott. Hogy Ma miképp talált rá a vevőkre, az egyelőre nem derült ki.

eladott gyerekek

Az eladott gyerekek (Forrás: Weibo)

A nő elmondta, szülei haragudtak rá, amiért házasságon kívül esett teherbe, és megtagadtak tőle mindenféle segítséget, a gyerekek apja pedig hallani sem akart a babákról. A férfi a szülés után sem érdeklődött az ikrekről, amikor azonban megtudta, hogy Ma eladta őket, előkerült, és követelte az összeg felét, amit meg is kapott.

Az „anya” a pénzből banki adósságait rendezte és egy új okostelefont vásárolt, míg az „apa” szerencsejáték-tartozásait fizette vissza.

A rendőrség a szülőket letartóztatta, komoly börtönbüntetésre számíthatnak. A gyerekeket megtalálták, és Ma szüleinél helyezték el.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top