Család

Ronaldo azt a nőt keresi, aki gyermekként enni adott neki

Viszonzásul meghívná vacsorára gyermekkori jótevőjét.

Cristiano Ronaldo nemrég tévéinterjút adott Piers Morgannek, amelyben többek között sírva beszélt arról, hogy soha nem ismerte az apját, mert az mindig részeg volt – írja a hvg.hu.

Forrás: gettyimages

A nemi erőszakkal megvádolt futballsztár az interjúban Madeirán töltött gyerekkoráról is beszélt. „Amikor 11-12 éves voltam, nem nagyon volt pénzünk. (…) Késő este, 11 körül éhesek voltunk, és a stadion mellett, ahol laktunk, volt egy McDonald’s. Mindig bekopogtunk a hátsó ajtón, és megkérdeztük, maradt-e pár hamburger. Edna és még két lány adott enni, hihetetlenek voltak” – mondta Ronaldo.

A sztár még nem találta meg jótevőit, pedig már lépéseket is tett az ügyben. Most az reméli, az interjú segíteni fog rájuk találni. „Olyan boldog lennék, meghívnám őket a torinói vagy a lisszaboni házamba, hogy velem vacsorázzanak. Meg akarom találni ezeket a lányokat, hogy visszaadhassak valamit abból, amit ők tettek értem, és amit nagyra értékelek. Soha nem felejtem el.

Piers Morgan később azt írta a Twitteren: „Frissítés: lehet, hogy megtaláltuk Ednát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top