Család

Cukiság! Minden hónapban elkészíti ugyanazt a képet a kutyájával

A fotókkal szeretné dokumentálni alaszkai malamutjának felcseperedését.

Amikor Naty Flores először találkozott kutyájával, Marshall-lal, olyan pici volt, hogy szinte elfért a tenyerében, de ez nem maradt így sokáig, a bolyhos kis kölyökkutya rohamtempóban növekedni kezdett.

Naty tisztában volt azzal, hogy amellett, hogy az alaszkai malamut intelligens, hűséges és energikus kutyafajta, meglehetősen nagyra nő, és akár a 45 kilogrammos súlyt is elérheti. Ezért úgy döntött, hogy dokumentálja Marshall csodálatos átalakulását kiskutyából felnőtt kutyává.

„Amikor megérkezett hozzánk, egy édes kis szőrcsomó volt” – mondta a büszke gazda a The Dodónak. „Gondoltam, hogy képet készítek a növekedéséről, mivel az alaszkai malamut látványosan nagyra nő.”

Egy éven keresztül minden hónapban fotózkodott Marshall-lal, és hogy megbizonyosodjon arról,  pontosan látja, hogyan változik kutyája, minden képet ugyanazzal a hátérrel, ugyanabban a ruhában és pózban készítettek.

Az alaszkai malamut jelenleg 40 kilós, gazdája annak ellenére nehezen hiszi, hogy kutyája bő egy év alatt ekkorát nőtt, mialatt folyamatosan dokumentálta cseperedését.

„Nagyon meglepett, hogy mekkorát nőtt” – mondta Naty, majd hozzátette: „Azt mondják, hogy még 1 éves és 8 hónapos koráig nőni fog. Nem tudom, mit fogok csinálni egy ilyen nagy kutyával!”

A gazdája elmondása alapján Marshall szeret fényképezkedni, és igen fotogén is.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top