Család

Apja hamvaiból csináltatott műkörmöket a menyasszony

A menyaszony szerette volna, ha édesapja vele van a nagy napon.
műköröm hamvak

Amikor a brit Charlotte Watson és vőlegénye megtudták, hogy a menyasszony apjának prosztatarákja továbbterjedt, augusztus 30-ára lefoglalták az esküvőjük időpontját, abban bízva, hogy a súlyos beteg férfi még velük ünnepelhet a nagy napon.

Az apa március végén gerincműtéten esett át, azonban komplikációk léptek fel nála, április 29-én pedig elhunyt.

Charlotte szerette volna, ha édesapja mégis vele lehet valahogyan az esküvőjén. Unokatestvére, a manikűrös és Youtuber Kirsty Meakin állt elő az ötlettel, hogy a férfi hamvainak egy részét felhasználhatnák a menyasszonyi manikűrhöz.  

Kirsty egy átmenetes francia manikűrt készített Charlotte számára, melybe hamvakat és apró csontdarabokat is belefoglaltak. A különleges manikűr megalkotásáról a nő egy videót is feltöltött a csatornájára:

„Végül teljesült a kívánságom, hogy apukám fogja a kezem és az oltárhoz vezessen. Pontosan így éreztem” – mondta Charlotte.

A körmökön kívül Charlotte többféleképpen is tisztelgett az az édesapja emléke előtt: fényképével díszítették az esküvői cipőjét, illetve egy medált, melyet a csokorra tettek, valamint az apa egyik pulóveréből varrtak egy játékmackót. 

A műkörmöket másnap eltávolították, a nő azóta egy képkerethez rögzítve őrzi azokat.

via

(Nyitókép: Instagram/Kirsty Meakin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top