nlc.hu
Család
Megreformálta húga frizuráját a 3 éves kisfiú

Megreformálta húga frizuráját a 3 éves kisfiú

A szülők először majdnem szívinfarktust kaptak az eredmény láttán.

Kés, villa, olló – gyerek kezébe nem való – ezt alighanem egy életre megtanulták a 3 éves Colt és egy évvel fiatalabb kishúga, Kimber szülei.

Breana és Michael a konyhában tettek-vettek, amikor egy idő után gyanús lett nekik, hogy a gyerekek túl nagy csendben vannak. Először az apuka indult a gyerekek keresésére, és amikor megpillantotta a felesége ruhásszekrényéből kikandikáló apró talpakat, megnyugodott, gondolván, hogy minden a legnagyobb rendben. Öt perccel később aztán az anyuka is rájuk nézett, és a hálószobába lépve szörnyű látvány tárult a szeme elé: Kimber szőke hajtincsei a földön hevertek, Colt pedig egy ollót csattogtatott a kezében.

„Először sokkolt a látvány, de aztán kínomban röhögni kezdtem. Amikor a férjem meglátta, mi történt, először nagyon dühös lett, de aztán ő is meglátta a dolog humoros oldalát” – mesélte az édesanya. Persze Coltnak nyomatékosan elmagyarázták, hogy ilyet soha többet ne csináljon, és büntetésből neki kellett felporszívóznia testvére levágott tincseit.

Szerencsére a család szomszédjában pont egy fodrász lakik, aki gyorsan át is ment hozzájuk, hogy mielőbb mentse, ami menthető, és megpróbáljon a kis Kimber fejére vállalható frizurát varázsolni.

Nos, az eredmény annyira cuki és vagány lett egyszerre, hogy az valami fantasztikus – itt láthattok róla fotókat. A gyerekek szülei is elégedetten csettintettek a kislány új sérója láttán, sőt, talán kicsit még meg is irigyelték. Egyébként a szülők nem tartják kizártnak, hogy a fiuk egy szép napon fodrásznak áll – valahányszor Breana nekiáll levágni férje haját, a kisfiú ott terem és könyörög, hogy ő is megpróbálhassa.

via

Colt és Kimber a nagy frizuraátalakítás előtt (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top