Család

Négy évig küldött minden nap sms-t halott apjának, most választ kapott

Ennél meghatóbb történet nem lesz ma.

Négy éven át, minden reggel írt halott apjának sms-t Chastity Patterson. Bár sosem jött rájuk válasz, ez nem tántorította el attól, hogy beszámoljon élete legfontosabb eseményeiről.

Fotó: Facebook

Minthogy legyőzte a rákot, jobban vigyázz magára, ahogyan azt ígérte, lediplomázott, és újra egyetemre jár. Beszámolt a nehézségekről, hogy elvesztette összes barátját, még nem lett anya, pedig szeretne, de lett még egy kutyája és egy szerelme, aki megmentette legnehezebb pillanatában.

 

Október 25-én volt a férfi halálának 4. évfordulója, Chastity ez alkalomból is küldött neki egy sms-t. Most viszont választ is kapott. Egy Ben nevű férfitől, aki leírta neki, hogy bár ő nem az apja, minden nap alig várta az üzeneteit. Ezek tartották benne a lelket azóta, hogy lányát elvesztette egy autóbalesetben. A férfi ezután reagált Chastity beszámolójára, leírva neki, mennyire büszke rá.

A kedves üzenetváltást Chastity megosztotta Facebook-oldalán, ahol nagyon sok kedves kommentet és megható történetet kapott. Később hozzátette, ez az üzenet segített neki abban, hogy végre el tudja engedni apját, és hagyja békében nyugodni.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top