Család

Ennek a nőnek havi 380 ezre van rá, hogy a kislányai kozmetikusára költse

Kislányok? Kozmetikusnál? Ennyiért?

Szent meggyőződésünk, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de a saját és három kislánya kozmetikai ápolására havi 1300 dollárt, vagyis 380 ezer forintot költő brit anyáról olvasva mi is felvontuk a szemöldökünket. A szemöldökünket, amelynek ápolására – fájdalom – ennél havonta nagyságrendekkel kisebb összeget költünk.

Hannah Skidmore-nak három lánya van: a 17 éves Tia, a nyolcéves Brooke és az egyéves Valentina. Azt mondja, a lányaival töltött közös idő fontos része, hogy együtt elmennek kozmetikushoz és fodrászhoz. Frizura, arcpakolás, nagyobbaknál körömápolás, ilyesmi – meg sem próbálunk úgy tenni, mintha tudnánk, mire tud elmenni ennyi pénz. Skidmore szerint fontos, hogy a lányai megtanulják kényeztetni magukat.

Kislány egy szépségszalonban, illusztráció (Fotó: AFP / Patrick Baz)

A saját vállalkozásában dolgozó nő és fakitermeléssel foglalkozó férje célkitűzésével messzemenően egyetértünk. Arról viszont nem szól a Fox News híre, mivel kényezteti magát a házaspár nyolcéves fia, Jay-Jay, de reméljük, ő sem marad ki a jóból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top