Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Család

Attól tart, hogy támadója legközelebb végez vele – megszólalt a szállodában összevert nő

Felismerhetetlen lett Bernadett arca a bántalmazástól.

Volt párja kis híján agyonverte egy szállodában a miskolci Orosz Bernadettet. A nő Facebookra is kitette a felismerhetetlenségig megvert arcát, hogy segítséget kérjen, ugyanis, mint mondja, a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját.

Az agresszív katona egy rendezvény után verte meg Bernadettet, nem először, életét annak köszönheti, hogy a férfi ismerősei meghallották, mi történik, és a recepcióssal együtt a segítségére siettek. Bernadett szerint a férfi azért esett neki, mert azt gondolta, Bernadett azért megy fel a szobába, hogy egy másik férfival beszéljen telefonon.

A támadónak egyébként már másik kapcsolata van, Bernadett ezért szakított vele korábban, ám abba nem nyugodott bele.

„Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson” – mondta a nő a Blikknek.

A rendőrségen állítólag azt közölték vele, hogy a férfi megbánást tanúsított, ezért engedték el, de büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet. A szálloda és a kórház is feljelentést tett a férfi ellen, ám Bernadett szerint távoltartási végzést nem kapott a férfi ellen, mert nincsenek élettársi kapcsolatban sem.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top