Család

Áldozathibáztatás elszenvedője a felismerhetetlenre összevert, hatgyermekes Bernadett

Hihetetlen, hogy még mindig vannak, akik így gondolkodnak.

Mint már írtunk róla, Orosz Bernadett a Facebookon számolt be a brutális bántalmazásról, a közösségi oldalra kitette a képet felismerhetetlenségig összevert arcáról, hogy segítséget kérjen, ugyanis, mint mondta, a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját.

(Fotó: Facebook)

Az agresszív katona egy rendezvény után verte meg Bernadettet, nem először. Életét annak köszönheti, hogy a férfi ismerősei meghallották, mi történik, és a recepcióssal együtt a segítségére siettek. Bernadett szerint a férfi azért esett neki, mert azt gondolta, Bernadett azért megy fel a szobába, hogy egy másik férfival beszéljen telefonon.

A 24.hu megkereste a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ott arról tájékoztatták a hírportált, hogy az újabb adatok alapján a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében kezdeményezte az illetékes ügyészségen a férfi távoltartásának elrendelését.

A Blikk azt írja, hogy mindeközben Bernadett sok támogatást kap, de az ellenkezője is éri, vagyis többen őt hibáztatják azért, ami történt vele. „Egy hölgyre, aki támogat engem, egy kis településen több nő is rátámadt, mondván: »Ha meg is verték, az magánügy, senkire sem tartozik, egy rendes asszony ilyet nem csinál!«” – panaszolta el Bernadett a Blikknek. Tipikus, áldozathibáztató magatartás.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top