Család

Megadta a számát egy helyes fiúnak, sosem gondolta volna, mi lesz belőle

Az illinoisi lány igencsak meglepődött, amikor a srác üzent neki.

Egy 23 éves illinoisi lány a menzán észrevett egy helyes fiút, és úgy döntött, összeszedi a bátorságát és megadja neki a számát – írja a Mirror híre alapján a 24.hu. A North Aurorában élő Jillian Druzgala nem volt felkészülve arra, ami ezután történt: kapott egy üzenetet a sráctól, aki azt írta, tiszteli, amiért oda mert menni hozzá, de sajnos meleg.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

„Helló, Derek vagyok a Burge-ből. Tiszteletre méltó az önbizalmad, hogy oda mertél hozzám jönni, és megadtad a számod. Nagyon csinos vagy! Én sajnos meleg vagyok, de van egy ikertestvérem, aki hetero, ha esetleg kell a száma, vagy megkeresnéd Snapchaten, szólj. LOL” – írta a kedves ismeretlen.

Jillian nem volt rest: elkérte a számot a fiútól, és felhívta az ikertestvérét, Scottot, akivel azóta már egy randin is túl vannak. A lány a Twitteren is megosztotta a történetét, a különös megismerkedésről szóló bejegyzés több mint 400 ezer lájknál jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top