Család

Ötmilliót követel bántalmazójától az összevert Bernadett, ügyvédje megindítja a kártérítést

Nem hagyja annyiban, hogy a férfi tönkretette.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy a büntetőügy mellett a kártérítési eljárás is meginduljon, leginkább azért, hogy ő is minden szinten érezze, soha többé senkivel nem tehet ilyet, mint velem. Nem beszélve arról, hogy az elszenvedett lelki és fizikai kínokon kívül anyagilag sújtott engem, ami történt. Rengeteg orvosi költségem van, amelyből nem mindent fizet a társadalombiztosítás, és a munkából is hosszabb időre kiestem” – mondta el a Blikknek Orosz Bernadett.

Ügyvédje, dr. Lichy József a lapnak elmondta, ötmillió forintot követelnek a férfitól.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a bujáki Orosz Bernadett a Facebookon írt brutális bántalmazásáról, amit volt párja követett el ellene egy szállodában. A közösségi oldalán osztott meg fotókat felismerhetetlenségig vert arcáról, így kért segítséget, elmondása szerint ugyanis a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját. Az 52 éves férfi egyébként egy tartalékos katona, akinek a történtek nyilvánosságra kerülése után soron kívül megszüntették a szolgálati viszonyát.

Orosz Bernadettnek a bántalmazás után újra kórházba kellett mennie, mert elviselhetetlen fájdalmat érzett a fülénél, az orvosok rögtön bent is tartották, és már az operációt is elvégezték.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top