Család

Lánya Instagramját használja az apa, imádja a fotóit az internet népe!

A vicces apuka már máskor is zavarba hozta gyerekeit, például amikor diáknak öltözve ment értük az iskolába.

A 15 éves Madelynnt rajtakapták a szülei, hogy fiúknak segített bejutni a lakásba egy ottalvós bulin. Tawnya Ford és Larry Sumpter úgy döntött, hogy megbüntetik a lányukat, de ő választhatja ki a módját: egy hónapra elveszik a telefonját, vagy két hétre, de akkor a szülőké az ellenőrzés a közösségi oldalain is. Utóbbit választotta a texasi Madelynn, de aztán hamar megbánta, mikor látta, hogy apja az ő fiókjával posztol, írta meg a 24.hu.

Instagram

Az apa nem fogta vissza magát. Az Instagramra például posztolt egy szellfit azzal a felirattal: „cukinak érzem magam, talán később törlöm”, vagy a TikTokon egy videót, amelyen egy kis felsőt és egy rövid farmert viselve táncol.

Az első nap után Madelynn azt mondta, hogy meggondolta magát, és inkább az egy hónapot választaná, de a vicces apa ellenállt, aki közben maga is megszerette a pózolást, és a büntetés leteltével saját Instagram-fiókot indítana.

Bizonyára nagy sikerrel, hiszen lánya közösségi oldalai  jóval népszerűbbek lettek, mióta az apa átvette felettük a hatalmat. Osztálytársai állandóan nézik, hogy a hatgyermekes apa posztolt-e valami újat.

Az apuka lányát többször hozta már kellemetlen helyzetbe, például, amikor diáknak beöltözve megy érte az iskolába. Mindig azon vagyunk, hogy zavarba hozzuk a gyerekeinket – mondta Ford.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top