Család

Nem a szülők hibáztak – megszólaltak a győri késelő ismerősei

Ismerőseik, szomszédaik úgy látták, a győri késelő mintacsaládban élt.

A szülők jól nevelték a gyereket, látszólag ők nem rontottak el semmit – mondják szomszédaik, ismerőseik annak a 17 éves fiúnak a családjáról, aki kedden megkéselte matematikatanárát az iskolában. A fiú azért támadta meg a tanárt, mert hármas lett a dolgozata, emiatt veszélybe került a félévi 4,5-ös jegyátlaga.

„Mindig irigykedve néztem őket, annyira nagy harmónia sugárzott az egész családból. A szülők rengeteget dolgoznak a vasútnál, hogy a két gyereknek mindent megadjanak. Hangos szót vagy kiabálást sosem hallottam tőlük, a gyerekek is udvariasak voltak. Hozzávetőlegesen tíz éve költöztek ide, de igazán közel senkihez sem kerültek, zárkózottan élnek. Annyit tudok még róluk, hogy az anyuka nagyon büszke volt a nagyfiára, amiért felvették a győri iskolába, ahol állítólag kimagaslóan jól teljesített” – mondta a Blikknek egy férfi abban a Veszprém megyei faluban, ahol a család él.

Illusztráció: iStock

„Teljesen normális srác volt, közepesen tanult ugyan, de remek humora volt mindig. Tudom, hogy most sokan őt és a feleségét okolják a történtekért, de én nem gondolom, hogy a gyereknevelésben valamit elrontottak volna. Az összes közös ismerősünk azt mondja, és én is azt láttam, hogy imádja a gyerekeit, és mindent megtesz értük” – nyilatkozta az apa egyik ismerőse.

A fiú áldozata egyelőre kórházban van, de a hírek szerint kész megbocsátani tanítványának. A rendőrség elrendelte az elkövető letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top