Család

Büntetésből koldulni küldte kisfiát az apa

A gyerek bűne az volt, hogy nem csinálta meg a leckéjét.

Kiültette koldulni 10 éves kisfiát egy apa egy sanghaji vasútállomásra, mégpedig büntetésből azért, mert a gyerek nem csinálta meg a házi feladatát. A járókelők a fiúcskát látva értesítették a rendőröket. A gyerek kiérkező járőröknek elmondta, hogy az apja háromnegyed órával korábban hagyta magára azzal, hogy ételre kéregessen.

A rendőrök bevitték a kapitányságra, kekszet és meleg italt adtak neki, és értesítették az édesanyját. Az asszony érte ment, és a büntetést azzal magyarázta, hogy a férje nagyon felhúzta magát azon, hogy a tanárok többször is jelezték, hogy fiuk nem írta meg a leckéjét. Az apa így akarta megmutatni a fiának, hogy milyen élet vár rá, ha nem tanul. A nő hozzátette, hogy ő maga nem értett egyet a büntetéssel.

kuldulás büntetés

(Forrás: The Paper /Facebook)

Kínában a nevelő célzatú, kemény büntetés nem számít ugyan ritkaságnak, ám az apa módszerét így is sokan kritizálták a közösségi oldalakon, mondván, hogy a kisfiúnak baja is eshetett volna egyedül az állomáson, ha a rendőrök nem avatkoznak közbe.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top