Család

Nem várta meg késlekedő vőlegényét, máshoz ment hozzá a menyasszony

Pedig szegény férfi nem önhibájából késett, a menyasszony családja tartotta fogva...

Családi viszálykodás állhat egy bizarr esküvői történet mögött, ami az indiai Uttar Pradesh-ben játszódott le, írta meg a 24.hu. Nem jelent meg egy vőlegény a saját esküvőjén, Indiában, a menyasszonya ezért inkább hozzáment egy másik férfihez.

iStock

A férfinak december 4-én délután kettőkor kellett volna megjelennie az esküvőjén, de csak késő éjjel került elő. A menyasszonya addigra annyira megharagudott, hogy már nem volt hajlandó hozzámenni. Annak ellenére sem, hogy a férfi nem a saját hibájából késett el, ugyanis a menyasszony családtagjai megverték, és bezárták, hogy meghiúsítsák az esküvőt. Mindezt azért, mert a rokonok nem tudtak megegyezni a menyasszony hozományán. 

Mindkét család a rendőrségre ment végül, ahol sikerült kompromisszumot kötniük, csakhogy addigra a menyasszony és a vőlegény már felbontották a korábban titokban kötött házasságukat is, a nő pedig hozzáment egy másik férfihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top