Család

Hajléktalanként látta viszont a tévében a rég eltűnt lányát

A történet szerencsére boldog véget ért.

Jill Rosenow végre újra megölelte 25 éves lányát, Alice Crawfordot, akit csaknem három hónapja nem látott. Kalandos út vezetett idáig.

Kép: Jill Rosenow

Alice gyógyszerfüggő, és azért távozott szó nélkül az albérletéből ismeretlen helyre, mert nem akarta, hogy a családja elvonóra küldje. Egy darabig ismeretlen számokról és az internetről néha felvette a kapcsolatot az édesanyjával, de sosem mondta meg, hogy hol van.

A Washingtonban élő család 3 hónap után először egy hírműsorban látta a lányt, ahol hajléktalanokkal készítettek interjút arról, hogyan lehet túlélni a telet az utcán. Alice is köztük volt. Arról beszélt, hogy szemétkupacok mögött alszik, mert ott kevésbé van hideg és kevesebb hó esik rá. De ez csak napközben lehetséges, éjjel mozgásban kell lenni, mert annyira hideg van, hogy különben megfagynának.

Jill és a család többi tagja azonnal felvette a kapcsolatot a riporterrel, hogy megtudja, Denver melyik részén készült az interjú. Odautaztak és szórólapok segítségével keresték a lányt. Amikor megtalálták, orvoshoz vitték, mert vírusos és bakteriális megbetegedései is voltak. Alice hazautazott a családjával és most már hajlandó elvonóra menni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top