Család

Szívet melengető gesztussal kedveskedett a pizzázó az egyik vendégüknek

Jótett helyébe jót várj – néha a való életben is teljesül a mondás.

Egy kórházi szakács megdöbbent, miután a Pizza Express kifizette felesége és helyette a házaspár háromfogásos ebédjét. A 65 éves Geoff Munns randira hívta 61 éves feleségét, Carolt egy New Brightonban lévő étteremben. A történethez tudni kell, hogy Geoff egész ünnepek alatt betegek ezreinek főzött a kórházban. A meglepetés akkor érte a párt, amikor kikérték a számlát, de azon az összeg helyett egy szívmelengető üzenetet találtak.

liverpoolecho video

„Mivel a karácsonyodat azzal töltötted, hogy másokra főzz a kórházban, ma este mi szeretnénk gondoskodni rólad” – állt a számlán lévő üzenetben. Nem csoda, hogy Geoff és Carol könnyeikkel küszködtek a szívmelengető üzenet miatt. Geoff azt mondta, még életében nem kapott ilyen meglepetést, az időzítés pedig egyszerűen tökéletes volt.

Hogy honnan tudták a vendéglősök, hogy Geoff karácsonykor is robotolt? Aznap a vendéglőben rengetegen voltak, ezért az egész konyha szaladt. Ám Geoff ahelyett, hogy türelmetlenkedett volna, amiért kicsit késik a vacsora, inkább kifejezte együttérzését a dolgozókkal, mondván, tudja, milyen az, amikor őrültek háza van a konyhában. „Azt mondtam, 500 reggelit készítettem el karácsonykor a kórházban. Megértem őket” – árulta el a férfi.

Geoff nyilvánosan is megköszönte a vendéglő kedvességét, amire a Pizza Express az alábbit üzente a Twitteren: „Remek erről hallani, megérdemelte.”

(Dailystar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top