Család

Háromgyerekes magyar férfi tűnt el Spanyolországban

Január elején nem reagált anyja születésnapi köszöntésére. Nem tudni, mi lehet vele.

A 32 éves M. Gergővel utoljára karácsony első napján váltott üzenetet az édesanyja. Mikor H. Valéria január 5-én is írt neki, hogy boldog születésnapot kívánjon, a férfi nem válaszolt. Azóta sem lehet elérni. 

A Blikk híre szerint Valéria hétfőn tesz bejelentést a magyar rendőrségen. Spanyolországban már keresik a férfit a hatóságok. Egy családi ismerős azt állítja, Barcelonában látta kéregetni M. Gergőt, aki haza szeretne jönni, de nincs pénze. A férfinak három gyereke van itthon, őket volt felesége neveli.

A magyar férfit utoljára Barcelonában látták (Fotó: Lluis Gene / AFP)

„Miután Gergő elvált, a három gyerek az édesanyjukhoz került. A fiam, talán azért is, hogy felejtsen, külföldre ment dolgozni egy hajóra. Ott ismerte meg mostani, bolgár barátnőjét. Nyáron kiköltözött hozzá Gandiába, ez egy tengerparti város az ország keleti oldalán. Gergőnek már munkája is volt, de nem vetette fel a pénz, most kezdett volna egyenesben jönni” – nyilatkozta H. Valéria.

A férfinak nincs telefonja, anyjával és gyerekeivel tableten, a közösségi médián keresztül tartotta a kapcsolatot. Anyja úgy tudja, december végén összeveszett a barátnőjével, és elment otthonról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top