Nem akartak nyaralni menni a gyerekek, az internetes modemet vitték el a szülők helyettük

nlc | 2020. Január 13.
Minden helyen lefotózták a modemet, mint egy családtagot, a gyerekek meg hoppon maradtak net nélkül.

A mai szülők visszatérő problémája, hogyan tudják kirobbantani a gyerekeket a kütyük elől, hogy ne egész nap a közösségi oldalakon lógjanak vagy videojátékozzanak.

Egy ausztrál házaspár is belefutott ebbe a nehézségbe. Cassie és Chris egy egynapos családi kiruccanást tervezett az óceán partján fekvő Warrnambool városába, hogy a három gyerekükkel együtt kicsit kikapcsolódjanak.

A gyerekek azonban egyáltalán nem akartak menni, azt mondták, hogy ez túl uncsi, és inkább otthon maradnak. A szülők ezután úgy döntöttek, hogy a hálátlan kölykök nélkül is útnak indulnak, de beletettek egy hatalmas csavart a nyaralásba.

Magukkal vitték a család internetes modemjét, és minden egyes érdekes helyen lefotózták, mint egy igazi családtagot. A gyerekek meg hoppon maradtak.

„Modemnek fantasztikus napja volt, hogy végre nem használták a gyerekek, és nem kellett az állandó veszekedést hallgatnia” – írta az anya a Facebookon.

A kommentelők nem győzték dicsérni a szülők bátor húzását. Volt, aki azt írta, hogy néha ő is szeretne ennyire szigorú lenni, más pedig már most, januárban kikiáltotta a modemezést az év szülői módszerének.

Egyedül a férj érezte magát megalázó helyzetben, amikor egy modemmel kellett kimennie a strandra…

(Unilad)

Exit mobile version