Család

Kazincbarcikai rendőr mentette meg az öngyilkosságra készülő nő életét

A 41 éves nő december elején érezte úgy, hogy mindennek vége.

December elején késsel a kezében, feldúlt állapotban hagyta el az otthonát egy 41 éves kazincbarcikai nő. Édesanyja rémülten hívta a rendőrséget, ezután Csák Attila főtörzszászlós telefonált a nőnek, akiről kiderült, valóban öngyilkosságra készül.

Egy rendőr tartotta a lelket az öngyilkosságot fontolgató nőben (Fotó: Pixabay)

„Elkeseredett, elutasító hangnemben közölte, hogy végső döntésre jutott. Egyfajta ultimátumot is intézett hozzám: ha rendőrt lát, vagy újra keressük egy magántelefonszámról, azonnal felvágja az ereit. Letettük, de nem hagyhattam annyiban” – nyilatkozta Csák. A nő elmondta, sokan meghaltak mostanában körülötte, nagyon rossz lelkiállapotban van. Megsebezte a kezét és levette a kabátját, ezért vagy a kivérzés, vagy a hideg fog végezni vele.

Csáknak sikerült szóval tartania a nőt, aki ugyanakkor nem árulta el, merre van. Végül a nő elmondta, hogy vízfelületet lát, a kutatók ezután a Sajó partján kezdték keresni, és meg is találták. Csuklóján egy hámsérülés volt, amit magának okozott, ezért Sajókazán már a mentő várta, amely beszállította a kórházba – fejezte be a sikeres mentőakció történetét a főtörzszászlós.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top