Család

„A szerelem vonatból nincs kiszállás” – Valentin-hévet indít a szerelmeseknek a MÁV

Mivel a program titkos, a kommentelők fantáziája igencsak megszaladt...

A MÁV-HÉV Zrt. bátor jelentkező szerelmespárokat vár az alagútba, 2020. február 14-én estefelé a Batthyány tér HÉV végállomásra, ahol titkos kalandra számíthatnak a Valentin HÉV-en – írta a vállalat Facebook-bejegyzésében. 

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A Valentin HÉV-re természetesen azok is felszállhatnak, akiknek nincs párjuk, vagy nem ünneplik ezt a napot. A járat indulási időpontjai: 2020. február 14. este 17:15, illetve 18:05, Batthyány tér HÉV állomás, időtartam kb.: 30 perc.

Egy kommentelő rákérdezett, a résztvevők gruppen partira számíthatnak-e, a vállalat pedig sejtelmesen azt válaszolta, minden a helyszínen fog kiderülni…

„A titokzatosság és egy feljebbi komment után már-már azt lehet feltételezni, hogy a kedves párok egy Kovi-féle forgatáson fognak részt venni, amivel az út során szembesülnek” – írta egy másik, amit a MÁV-HÉV Zrt. igazából nem cáfolt: „Vasutas romantika, szerelemvonat, szerelmes hév… mi kellhet még Valentin napra?!” – írták.

Valaki pedig arra gyanakodott, ez burkolt szexhirdetés. „A programba mi egy másik 3 betűs dolgot terveztünk, »sex« helyett »hév«-ben gondolkoztunk… de hogy előtte és utána ki mit csinál és kivel, azt nem akarjuk megszabni” – oszlatták el a kétségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top