Család

Eltitkolta felesége elől a lottónyereményt a férj

A férfinek jó oka volt rá, hogy miért nem osztotta meg egyből a jó hírt élete párjával.

Egy brit férfi szűk 325 ezer fontot, azaz több mint 130 millió forintot nyert a lottón, ezt azonban nem árulta el a feleségének, csak két nap elteltével – írja az upi.com.

A 49 éves Tim Carson szerencsére nem kapzsiságból döntött így, mindössze az volt a célja, hogy addig titkolja a neje elől a jó hírt, amíg a szabadnapján meg nem tudja lepni vele. Carson egyedül a kutyájában bízott, hogy nem kotyogja ki a titkát.

„Az elmúlt két napban sokat sétáltattam Harley-t, a kutyánkat, nehogy véletlenül elszóljam magam, és elrontsam a meglepetést” – mondta a lottósorsolás szervezőinek a szerencsés nyertes.
Carson úgy tervezte, hogy a felesége, Alison szabadnapján áll elő a hírrel és az ötlettel, hogy keressenek új lakást maguknak.

A lottónyereményből bőven futja majd az új lakásra (Fotó: Getty Images)

„Mindig azt mondtuk, hogy ha nyerünk a lottón, veszünk egy házat – tette hozzá a férfi. – Szóval ez az ajándékom Alisonnak, amiért összetartotta a családot. A támogatásáért örökké hálás leszek neki.”

Az UPI szerint a nő jó értelemben vett sokkot kapott a jó hír hallatán. Arról nincs információ, hogy a házaspár azóta megtalálta-e már álmai otthonát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top