Család

Vécépapírra írt üzenetben kérte meg a barátnője kezét

A lánykérés helyett valószínűleg másra szerette volna a nő figyelmét felhívni.

A lánykérést millióféleképpen lehet úgy szervezni, hogy egy életre szóló romantikus élmény legyen. Persze vannak kevésbé jól sikerült próbálkozások, de egy férfi most eléggé elvetette a sulykot.

A furcsa eljegyzésekre szakosodott That’s It, I’m Proposal Shaming Facebook-csoportban jelent meg egy kép, amelyen az látszik, hogy valaki egy vécépapír-gurigán kérte meg a barátnője kezét. Nem éppen az, amiről egy nő álmodik, de még oda is szúrt neki a pasi:

„Hozzám jössz feleségül? Ne aggódj, sosem fogod látni ezt az üzenetet, mert soha nem cseréled ki a vécépapírt”

– írta a férfi a gurigára, aki valószínűleg csak viccelt, és házasság helyett azt szeretné, hogy a párja cserélje ki a papírt, ha elhasználta.

Forrás: Facebook

A hozzászólók többsége szerint nagyon kiábrándító így megkérni valakinek a kezét, még ha poénnak is szánták. Mások szerint egy passzív-agresszív személy írta az üzenetet. Volt, aki pedig nem értette, ha a férfi használta el a vécépapírt, miért nem cserélte ki ő a tekercset.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top