Család

Szívszorító, ahogy ez a lány bejelenti eljegyzését a koronavírus miatt elzárt nagyapjának

A koronavírus-járvány miatti korlátozások következtében egyre többen nem találkozhatnak rokonaikkal és barátaikkal. Az időseket különösen védeni kell, ezért választotta furcsa, de megható módját eljegyzése bejelentésének egy fiatal nő.

koronavírus-járvány miatt az amerikai Észak-Karolinában is látogatási tilalom van érvényben az összes idősek otthonában. Carly Boyd nagyapja is egy ilyen otthon lakója. A férfi demenciában szenved, ezért nincs telefonja, így a fiatal nőnek más megoldást kellett találnia arra, hogy bejelentse neki a nagy hírt: eljegyezték. Carly minden követ megmozgatott, hogy láthassa nagyapját. Azt tudta, hogy a főleg idősekre veszélyes koronavírus-fertőzés miatt nem érintkezhet vele.

A dolgozók végül belementek, hogy a lány bejöhet az otthon területére, és a zárt ablakon keresztül bejelentheti a nagy hírt, a pillanatról szívszaggató fotó készült, melyet a lány a közösségi oldalán is megosztott.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

„Nagyon szomorú voltam, csak az ablakra tettem a kezem, és ő is odatette. Csak annyit mondtam neki, szeretlek, ő pedig annyit válaszolt, hogy ő is szeret, és reméli, hamarosan láthat” – mesélte a fiatal nő, akinek fotóját az idősek otthona is kirakta a Facebook-oldalára. A képre azóta több százezer komment és megosztás érkezett. Sokan mesélték el saját történetüket az elzártságról és arról, hogy milyen hosszú ideje vannak elszakítva a szeretteiktől.

via

További cikkek a koronavírusról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top