Család

Maszkkal és vécépapírral fotózkodva ismerkednek a társkeresőn unatkozó férfiak és nők

Számos európai országban töltik napjaikat otthon szingliként férfiak és nők a koronavírus-járvány miatt. Az unatkozó társkeresőket megihlette a jelenlegi helyzet, és ellepték a társkeresőket a toalettpapíros és kézfertőtlenítős fotók.

Nem bízzák a véletlenre az ismerkedést a koronavírus-járvány miatt otthon maradt férfiak és nők. A legnépszerűbb társkereső applikációt ellepték a koronavírus témájú fotók, ki vécépapírral, ki kézfertőtlenítővel vagy maszkban pózol a profilján.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A járvány megfékezése végett javasolt izoláció vagy kijárási tilalom következtében a szingli férfiaknak nincs lehetőségük randizni, így maradnak a jelenlegi helyzetre reagáló vicces fotók. A képeket elnézve, talán többen is reménykedhetnek abban, hogy megtalálják az igazit.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A kérdés csak az, hogy mikor lesz lehetőségük a nagy találkozásra. A maszkos, kézfertőtlenítős fotókat inkább a férfiak használják a nők becserkészésére, de utóbbiakat sem kell félteni. Néhány hölgy is feltalálta magát.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

(via)

További cikkeink a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top