Család

Akváriummá változtatta a lakást, hogy megünnepelhessék kisfia 2. születésnapját

Ha már úgyis otthon kellett maradni, legalább a lakásban különleges hangulatot teremtett az anya.

A Michigan államban élő Becky Spagnuolo azzal a problémával találta magát szemben, hogy otthoni körülmények között kell különlegessé tennie kisfia második születésnapját. Ha nem alakul ki a járványhelyzet, a chicagói Shedd akváriumba látogatott volna el a család, úgyhogy az anya megpróbálta otthoni körülmények között is visszaadni valahogy az akváriumhangulatot.

Illusztráció, igazi aranyhal nem volt a szülinapon (Fotó: Unsplash)

Illusztráció, igazi aranyhal nem volt a szülinapon (Fotó: Unsplash)

Clark mindig is imádta a vízi világot” – nyilatkozta Spagnuolo a Good Morning Americának. „Az első szavai közé tartozott a hal és a Dory” – utóbbi a Némó nyomában egyik szereplőjére, a magyar szinkronban Szenillára utal. Így aztán a szülők kék függönyökkel, vízi tematikájú lufikkal és könyvekkel díszítették fel a lakást a Clark szülinapja előtti éjszaka. Sőt, egy projektorral hullámokat is tudtak vetíteni a falra, minél inkább megteremtve a víz alatti atmoszférát.

A Good Morning America fotói alapján Clark imádta a látványosságot. A szülinapja már elmúlt, de a család azóta sem akarja levenni az akvárium díszítést, annyira jól sikerült.

Kreatív karanténötletek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top