Család

LEGO-esküvőket fotóz a munkanélkülivé vált esküvői fotós

Chris Wallace esküvői fotósként dolgozik, és mivel nehezen viseli a karanténnal együtt járó tétlenséget, kreatív módon űzi tovább a szakmáját odahaza a négy fal között.

Ahogy sok más esküvői fotós, a karanténban lévő Chris Wallace sem tudja, mikortól folytathatja a munkáját, és mivel minden megrendelését visszamondták, úgy döntött másképp dolgozik tovább. Odahaza szervezett egy LEGO esküvőt, a LEGO vőlegényt és menyasszonyt elnevezte Frednek és Florence-nek, és kezdődhetett is a maratoni fotózás, amiben Wallace minden korábbi rutinját és tapasztalatát bevetette.

Fotó: Chris Wallace

Fotó: Chris Wallace

Természetesen nemcsak a ceremóniát fotózta végig, hanem az azt követő fogadást is, ahová maga Csubakka is betévedt a vendégek közé. Wallace elmondta, hogy Fred és Florence egy raktárban találkoztak először, ahonnan az Amazon szállította tovább őket, és már első látásra megszületett köztük a szerelem. A fantasztikus esküvői képsorozatot megcsodálhatjátok a mymodernmet cikkében.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top