Család

Gyerekei lombházába költözött egy amerikai orvos, hogy megvédje családját a koronavírustól

A férfi két kórház sürgősségi osztályán is dolgozik, nem akarja hazavinni családjának a koronavírus-fertőzést.
Lombházba költözött az orvos

Családja védelmében gyerekei lombházába költözött egy amerikai orvos: a texasi Corpus Christiben élő és munkája során koronavírusos betegeket is kezelő Jason Barnes már három hete él a kert végében álló fára épített házikóban.

A két kórház sürgősségi osztályán is dolgozó kétgyermekes apa és férj a helyi lapnak elmondta, hogy a kórházba különböző sérülésekkel érkező betegeket kezelt, akikről kiderült, hogy megfertőződtek koronavírussal. Ezért izolálta magát családjától.

A meglehetősen jól felszerelt lombházban még klímaberendezés van, Barnes a 6 és 9 éves fiai számára kialakított emeletes ágyon alszik. Kempingvécét is beszerzett a házhoz, a családi ház wifije pedig éppen elér a kert végébe is. Fiait csak a családi ház üvegajtaján keresztül, valamint a magasból láthatja.

„Mindennap elmondják, hogy hiányzom nekik” – mondta Barnes, aki reméli, hogy április végére visszaköltözhet családjához. Mint mondta, a hatóságok előírásait követi, de a végső döntés a feleségéé.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top