Család

Rendszeresen fiai testvérének nézik a háromgyerekes anyukát – elárulta a titkát

A 30 éves kanadai nő szerint a fiatalos külsejét a táncnak köszönheti.

Valeria Lipovetsky mostanra már megszokta, sőt, élvezi is, hogy az ismeretlenek rendszeresen fiatalabbnak nézik őt a koránál. „Szoktam azzal szórakozni, hogy elhitetem velük, hogy a gyerekeim nővére vagyok”idézi a The Sun című brit bulvárlap a háromgyerekes anyukát.

fiatalnak néz ki anyuka gyerekek

Rendszeresen gyerekei testvérének hiszik – Kép forrása: Instagram

Az orosz születésű, de Kanadában élő anyuka a lapnak elárulta a fiatalságának titkát is, ami nem más, mint a rendszeres tánc és a szigorú bőrápolási rutin. Valeria a The Sunnak elmondta, minden reggel C-vitamin szérumot visz fel arcbőrére, esténként pedig hideg vízben zuhanyzik. „Legyen bármilyen furcsa is, régebben nagyon zavart, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Szerettem volna, ha a koromnak megfelelően kezelnek, mostanra viszont megtanultam elengedni a dolgot. Sőt, élvezem, ha kamaszlánynak néznek” – vallotta be.

fiatalabbnak néz ki anyuka gyerekek

Kép forrása: Instagram

Valeria a bőrápolási rutin mellett úgy hiszi, a legjobb hatással a tánc van a kisugárzására. „Nincs olyan nap, hogy ne táncolnék legalább egy negyed órát” – mondja, majd hozzáteszi, a pihentető éjszakai alvás is nagyon fontos. „Azoknak, akik nehezen alszanak el, azt tanácsolom, próbálják ki a súlyozott takarót, vagy más néven súlypaplant. Nekem nagyon bevált.”

Mutatunk még néhány embert, aki sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top